We Are Kind

Kind är en kreativ kommunikations-och designbyrå som hjälper varumärken att växa. Vi erbjuder tjänster inom varumärkesutveckling, konceptutveckling, förpackningsdesign, varumärkesidentiteter, trade marketing och shopper marketing. Vi arbetar nära våra kunder och utvecklar tillsammans lösningar som ger resultat.

Vår process

Vår process innefattar konceptutveckling, vidareutveckling och utförande. Oavsett om projektet är en långsiktig varumärkesbyggande aktivitet eller produktion av innehåll för kundens sociala mediakanaler arbetar vi nära kunden för att hitta kraftfulla lösningar som levererar resultat. Genom fakta, kreativitet och ett öga för detaljer ger vi koncept liv.

Konceptutveckling

Genom samarbete, kreativitet och faktainsamling hittar vi koncept som möter målgrupper och differentierar varumärken. Processen är avgörande för att leverera kraftfulla och effektiva lösningar som hjälper våra kunder att uppnå sina mål.

Vidareutveckling

För att säkerställa att de idéer vi utvecklar tilltalar målgruppen och ger resultat vidareutvecklar och förfinar vi konceptet, budskapet och utförandet. Allt för att säkerställa att det vi gör levererar maximalt genomslag och skapar engagemang.

Utförande

Genom noggrann planering, detaljorientering och effektiv kommunikation säkerställer vi att slutresultatet levereras i tid och inom budget.

Några av våra kunder